UITVAART BEVEILIGING

Bij een overlijden of een moordzaak komt er veel bij kijken. Mensen zijn niet alleen emotioneel, maar willen de laatste eer op de juiste manier geven. Dierbaren willen dan ook dat alles zonder problemen verloopt.

Helaas blijkt het in de praktijk toch anders te zijn. Waar een groep mensen in een emotionele situatie bevind, kunnen dingen uit de hand lopen. Herkent u deze situatie? Of wilt u een mooie dienst / ceremonie voor uw dierbare, dan biedt Security & Safety 4 U de oplossing.

Ons team van beveiligingsbeambten zullen zorg dragen aan de ceremonie. Denkt u hierbij aan strenge beveiling bij de ingang. Pro-actieve houding tijdens de dienst of ceremonie.

Security & Safety 4 U werkt samen met Justitie en Politie. Wij bieden ook de mogelijkheid voor volledige begeleiding en bewaking van uw dierbare. Wij staan daarnaast ook in contact met uw uitvaartorganisatie. Vaak komt het voor dat de inbrekers actief worden door middel van overlijdensadvertenties, zij zijn dan zeker dat er niemand thuis is en zullen dan ook hun kans grijpen.

Met Security & Safety 4 U heeft u geen omkijken. Wij zijn niet alleen aanwezig bij de dienst voor het goede verloop, maar zullen ook extern het huis bewaken. Wij zullen controle rondes in de buurt lopen. Vooraf informeren wij uw uitvaartorganisatie hoe het huis het veiligst kan worden achtergelaten. Op de dag van de uitvaart zullen wij alle deuren en ramen controleren, zodat u een zorg minder heeft.

Wij stellen een hoge prioriteit aan uw wensen. Wij stemmen dit graag met u af in een persoonlijk gesprek.

Wilt u meer informatie over Uitvaart Beveiliging ontvangen, neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs op telefoonnummer 085 04 70 254 of vraag online een OFFERTE aan.